De jaarlijkse wedstrijd om het clubkampioenschap wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28 september 2019.

 

De wedstrijd is in de vorm van een meerkamp voor de technische atleten/atletes. Verder staat een aantal loopafstanden op het programma en de dag wordt uiteraard weer afgesloten met de inmiddels legendarische 4 x 400 meter estafette voor fun- en wedstrijdteams!

Halverwege de dag gaan we feestelijk onze volledig gerenoveerde atletiekbaan heropenen en na afloop van de wedstrijd kun je genieten van een goed verzorgde en gezellige barbecue.

 

Het wordt een dag die je echt niet wilt missen!

 

 

Het dragen van het clubtenue en het hebben van een wedstrijdlicentie zijn niet verplicht en deelname is gratis voor alle leden van de vereniging. Vooral voor de minder ervaren leden is deze dag dé gelegenheid om op een ontspannen manier en in een vertrouwde omgeving kennis te maken met wedstrijdatletiek!
 
Programma meerkampen en losse loopnummers (individuele deelnemers)

Het programma en de mogelijkheid je in te schrijven vind je op DEZE PAGINA van Atletiek.nu.

 
Estafette 4 x 400 meter voor fun- en wedstrijdteams
Natuurlijk willen we, net als voorgaande jaren, afsluiten met enkele series 4 x 400 meter estafette. Niet alleen voor leden, maar ook voor teams van leden met familie en/of vrienden. Schrijf daarvoor tijdig HIER in (liefst door één van de vier personen), want vol is vol! Voor teams met leden uit dezelfde leeftijdscategorie, en van gelijk geslacht, zullen de tijden meetellen voor de ranglijsten.

 
Tijdschema

Het tijdschema volgt een paar dagen voor de wedstrijd. Waarschijnlijk beginnen we om 10.00 uur en zal het laatste startschot rond 16.30 uur klinken. De prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur bij/in het clubhuis en de bar zal de hele dag geopend zijn!

 
Medailles/uitslagen

In alle categorieën zijn medailles beschikbaar voor de nummers 1, 2 en 3 op de drie-, vier- en vijfkamp en de 600/1000 meter. Er worden geen prestatiekaarten uitgereikt. De uitslagen van de wedstrijd staan dezelfde dag al op DEZE PAGINA van Atletiek.nu.

 

 
Aantal pogingen

Het aantal pogingen bij de technische nummers bedraagt 3 (bij hoogspringen 3 per hoogte).

 
Tijdwaarneming

Bij de loopnummers wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming (verzorgd door ETU).

 
Samenvoegen

Bij weinig inschrijvingen kunnen meerdere leeftijdscategorieën worden samengevoegd (dit heeft geen invloed op het eindklassement).

 
Masters

Bij de masters wordt geen leeftijdscorrectie toegepast.

 

Uiterste inschrijfdatum
De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op 14 september 2019 en na-inschrijven is absoluut niet mogelijk!

 
Helpers/juryleden

De organisatie kan op de dag zelf aardig wat hulp gebruiken! Geef de naam/namen van help(st)ers HIER of per e-mail op het onderstaande e-mailadres door!

 
BBQ na afloop

Miriam van Knippenberg en Hélène van de Giessen organiseren na afloop van de wedstrijd weer een gezellige barbecue! De kosten hiervoor bedragen 5 euro per persoon voor kinderen tot en met 12 jaar en 10 euro per persoon voor kinderen en volwassenen van 13 jaar en ouder (inclusief drankjes). Deze kosten worden door de penningmeester geïncasseerd. Ook mensen die zelf niet aan de wedstrijd deelnemen zijn uiteraard van harte welkom! Je kunt je HIER aanmelden.

 
Vragen?

Heb je na het lezen van het bovenstaande nog vragen, stuur dan even een mailtje naar wedstrijdcommissie@statina.nl!
 
Graag tot ziens op zaterdag 28 september aanstaande!
 
Met vriendelijke groet,
Wedstrijdcommissie atletiekvereniging Statina