Welkom!

Welkom op gezondheid @ Statina, het hoekje van de website dat gereserveerd is voor sportmedische zaken. Op deze wijze willen wij de leden van Statina informeren over alles wat er binnen onze vereniging op dit gebied geregeld wordt of is.

 

Wat is hier concreet te vinden?

Allereerst is het sportmedisch beleid hier weergegeven. Verder is er informatie over alle medische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld de defibrillator, te vinden. Alle informatie over de afspraken met fysiotherapeuten is opgenomen, en ook de noodprocedure is hier na te lezen.

 

Uiteraard is er ook ruimte om te reageren of om een eigen bijdrage over gezondheid, voeding en/of blessures in te sturen. Voor dit doel is een speciaal mailadres geopend: gezondheid@statina.nl.

 

Om de sportmedische zaken in goede banen te leiden, is Ruben Verlangen door het bestuur van Statina aangesteld als coördinator sportmedische zaken. Ruben, die in het dagelijks leven als ambulancebroeder werkzaam is, heeft het bestuur ondersteund bij alles wat tot nu toe op sportmedisch gebied bereikt is. Met vragen en/of goede ideëen op dit gebied kun je via gezondheid@statina.nl bij Ruben terecht. De taakomschrijving van de 'coördinator sportmedische zaken' is hier in te zien, en op deze pagina vind je een filmpje met Ruben in de hoofdrol!