Nieuwsbericht

12-05-2016

Workshop sport en voeding - 03-06-2016

Vorig jaar is bij Statina tijdens twee leerzame en smaakvolle workshops aandacht besteed aan het thema ‘sport en voeding’. Beide avonden werden verzorgd door gewichtsconsulent en bioloog Liselotte Stevens (www.tafel42.nl).


Na het theoretische gedeelte gingen de deelnemers zelf aan de slag met ingrediënten, snijplank, mes en blender. Er werden verantwoorde energie- en bouwstofrijke hapjes en drankjes gefabriceerd en geproefd in de vorm van smoothies en repen.


Ook dit jaar willen we weer zo'n workshop organiseren. De theorie zal grotendeels gelijk zijn aan die van vorig jaar, geüpdatet met de laatste inzichten op basis van de onlangs gewijzigde schijf van vijf. Ook is er weer gelegenheid om zelf te experimenteren (en proeven!) met nieuwe recepten.


De workshop is op vrijdag 3 juni 2016 van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in ons clubgebouw. De workshop is vooral bedoeld voor (midden)langeafstandslopers, maar ook leerzaam en leuk voor mensen die in sport en voeding geïnteresseerd zijn.


Je kunt je via deze link aanmelden. Heb je een specifieke vraag of opmerking, laat deze dan via het inschrijfformulier achter. Alleen vragen die voor 27 mei aanstaande gesteld worden kunnen, vanwege de voorbereidingstijd, tijdens de workshop worden behandeld.


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van atletiekvereniging Statina,
Litha Doeland en Liselotte Stevens (Tafel42)Lees meer berichten