Nieuwsbericht

25-04-2016

Bosloop Trail Run Zeist - 23-4-2016

AV Fit organiseert al jaren de 5 km Bosloop over landgoed Beerschoten, en de 10 km Trailrun die over Beerschoten voert en daarna het Panbos door gaat. April doet wat hij wil en dat klopte helemaal. Prachtige wolkenluchten met vette hagel- en sneeuwbuien waren ons deel in dit april weekend. Maar…de weergoden waren de lopers goed gezind. Bij de start van de 5 en 10 km was het droog en scheen onderweg zelfs de zon. Heel even viel er wat hagel over de gelauwerde lopers. 


De 5 km was succesvol voor Antje Velthuis. Zij liep samen met dochter Julie. Partner Wijnand deed ook mee. Nana Blumer liep ook de 5.


Op de 10 km gingen Karen Hofland en Hannie van Donselaar van start. De trail voert je langs een beeldentuin, over - soms- smalle bospaadjes, langs vijvers, over zandverstuivingen en heuveltje op en heuveltje af door het Panbos. Wat een prachtig en afwisselend parcours.Compliment voor de AV Fit. Na afloop nam de wind toe en vielen de eerste sneeuwvlokken.  Wij zaten al in de auto op weg naar huis. Daar wachtte thee met zelfgebakken koekjes bij Karen thuis.Volgend jaar weer deze trail op de kalender.


Uitslagen:


5 km:


Antje Velthuis, 23:43 (3e Plaats! en goed voor een heerlijk suikerbrood); Julie van Riel, 24:14; Wijnand van Riel, 26:53; Nana Blumer, 29:33.


10 km:


Karen Hofland, 1:08:58; Hannie van Donselaar, 1:17:18.


Vriendelijke groet, Hannie
Lees meer berichten