Nieuwsbericht

15-04-2009

Eerste reclameborden langs de baan geplaatst!

Dit nieuwtje is waarschijnlijk al oud nieuws op het moment van publicatie. De eerste reclameborden zijn geplaatst, en dat zal iedereen inmiddels wel zijn opgevallen.

De plaatsing heeft op 11 april in samenwerking met Schaats- en skatevereniging Lek en Linge plaatsgevonden. We waren benieuwd of het vooraf uitgedachte ophangsysteem in de praktijk uitvoerbaar zou zijn. We hadden het eerder al een keertje uitgeprobeerd, maar niet op deze schaal. Het blijkt perfect te werken! Het geheel biedt een kleurig aanzicht, zie foto's.

Niet alle borden zijn van Statina: Op dit moment hangt er een bord van Foot Connection, Stimulans, Transfer Solutions en Kop Beveiliging. Een aantal borden is nog in bestelling, en er kunnen er nog meer bij!

Het plaatsen van reclameborden is een activiteit van de sponsorcommissie. In deze commissie is nog ruimte voor twee leden. Wil je meehelpen aan de verdere uitbouw van de sponsoractiviteiten, meld je dan aan via sponsoring@statina.nl, of spreek Fred Voordouw aan.Lees meer berichten