Nieuwsbericht

11-04-2016

Cursussen reanimatie en gebruik AED - mei 2016

De lente staat weer voor de deur en traditiegetrouw is dat de periode waarin bij Statina de cursussen 'reanimatie en gebruik AED' plaatsvinden. Net als voorgaande jaren zal er gelegenheid zijn reeds opgedane kennis en vaardigheden op te frissen door vooral lekker praktisch aan de gang te gaan. Deze cursusavonden zijn bestemd voor iedereen die eerder, bij Statina of elders, een reanimatie-/AED-cursus gevolgd heeft.


De herhalingsavonden zijn op maandag 9 mei en woensdag 11 mei. Je kunt je via deze link aanmelden. Om een gelijke verdeling van deelnemers/-neemsters over de avonden te krijgen, zodat er voor iedereen voldoende gelegenheid is in de praktijk te oefenen, vragen wij je voor beide data aan te geven of je wel/niet kunt/wilt. Uiterlijk maandag 2 mei ontvang je de bevestiging van jouw deelname.


Daarnaast is er voor iedereen die nooit een dergelijke cursus of workshop gevolgd heeft de mogelijkheid om de startersavond bij te wonen. Tijdens deze avond wordt aandacht besteed aan basiskennis en zal tevens uitgebreid geoefend worden.


De startersavond is op maandag 23 mei. Je kunt je via deze link aanmelden. Uiterlijk maandag 16 mei ontvang je een bevestiging van jouw deelname.


Voor alle cursusavonden geldt dat deze verzorgd worden door onze sportmedisch coördinator Ruben Verlangen.


Deelname is gratis. De avonden vinden plaats in ons clubhuis/wedstrijdsecretariaat, ze starten om 19:30 uur en eindigen rond 22:00 uur.


Reanimatie en juist gebruik van de AED redt levens, dus meld je aan en doe mee!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van atletiekvereniging Statina,
Litha Doeland en Ruben Verlangen
Lees meer berichten