Nieuwsbericht

06-04-2016

Tussenstand Interne Loopcompetitie 2015/2016

Na de Culemborg City Run van tweede paasdag en de 13e SecureRun in Ameide op 5 april, onderdeel van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit, is een nieuwe tussenstand van de Interne Loopcompetitie van seizoen 2015/2016 opgemaakt.


De stand staat HIER.


Deelnemers die aan de voorwaarde van het minimum aantal kilometers hebben voldaan kunnen hun resultaat nog verbeteren. Voor hen geldt dat wedstrijden tijdens de rest van het competitiejaar gewoon meetellen. Regelmatig, en in ieder geval aan het eind, vóór de 3000 meter op de baan, worden de minste resultaten weggestreept.


Er zijn nog voldoende mogelijkheden om te voldoen aan de eis van het minimum aantal kilometers of, voor de groepen B en C, de eis van één of meerdere langere afstanden, maar de deelname aan een door Statina georganiseerde wegwedstrijd is nog maar één keer mogelijk, namelijk de Rondeelloop van dinsdag 14 juni aanstaande. De deelnemers van de groepen B en C moeten dan wel tenminste respectievelijk 2 en 3 rondjes afleggen om te voldoen aan het reglement.


Na de Rondeelloop wordt een nieuwe tussenstand opgemaakt en dan zullen de deelnemers die niet hebben voldaan aan de eis (geldige deelname aan tenminste één door Statina georganiseerde wedstrijd) worden geschrapt uit de tussenstand.


Met sportieve groet,
Bert van Oostrum
CompetitieleiderLees meer berichten