Nieuwsbericht

07-03-2016

Smokkelaarstrail Goirle – 28-02-2016

Dat klonk interessant, dus hadden we met zijn vijven snel ingeschreven voor de 12 kilometer. Inderdaad, het maximum van 500 deelnemers was zo vol.


En zo gingen we op een prachtige winterzondag met de oldtimer-Golf (met cassettebandjesspeler) van Ton naar Goirle.


In no-time het startnummer gekregen, bakkie koffie en we werden eens niet met een startpistool weggeschoten maar ‘weggeteld’. In groepen van 50. Niks geen chips, matten en tijdklokken. Lekker crossen door de bossen zonder op je klokje te kijken. Heerlijk! Dat wil niet zeggen dat het een makkie was: Bij het springen over een slootje ging Ton, zoals hij het noemde, op zijn plaat. En hij ging op de plaat bij de fotograaf (nog niet gepubliceerd).Bij aankomst dus geen tijdwaarneming maar wel een lekker worstenbroodje. En in plaats van een medaille als aandenken een pakje (gesmokkelde) roomboter!In deze volgorde kwamen we ongeveer aan: Ton, Maarten, Esther, Wim en Jeroen. Tijd en ranking: Onbelangrijk!


Voor wie hardlopen niet al te serieus neemt als het om tijden gaat en gewoon lekker wil hardlopen in de natuur: Absoluut een aanrader! En we hebben niet gesmokkeld met de afstand, integendeel, er was een halve kilometer bijgekomen.


W!MLees meer berichten