Nieuwsbericht

24-01-2016

Inschrijving Culemborg City Run 2016 geopend!

Op tweede paasdag 2016, dus maandag 28 maart aanstaande, organiseert atletiekvereniging Statina de vijfde Culemborg City Run, een hardloopevenement waarvan het parcours de mooiste plekjes van het oude stadscentrum van Culemborg en een stukje dijk met zicht op de prachtige uiterwaarden langs de rivier de Lek bevat, met de Markt als start- en finishpunt en het historische stadhuis als hoofdkwartier voor inschrijven, omkleden en een versnapering.


Op het programma staan een kidsrun over 1 kilometer (6-9 jaar), een jeugdloop van 3 kilometer (10-13 jaar) en prestatielopen over 5 (14 jaar en ouder) en 10 kilometer (16 jaar en ouder).


IngrediŽnten zoals een prijsuitreiking voor alle afstanden, netto tijdregistratie, een gezamenlijke warming-up voor de jeugd, een omroeper, verzorgingsposten, voldoende gratis parkeergelegenheid, gezellige muziek en honderden enthousiaste sport(st)ers zoals JIJ maken dit hardloopfeest compleet!


Inschrijven kun je je ter plaatse tot een half uur voor aanvang van de start maar ook VANAF NU MET KORTING via DEZE PAGINA!


Heb je zelf geen interesse? Breng dan iemand anders op de hoogte van dit evenement!


Hopelijk tot ziens op maandag 28 maart aanstaande!


Met vriendelijke groet,
Jeroen Gutte
Organisatie Transfer Solutions Culemborg City Run
Lees meer berichten