Nieuwsbericht

31-08-2015

Zonnige omstandigheden in Papendrecht - 29-08-2015

Wat een heerlijke atletiekdag beleefden de 18 Statinaleden die afgelopen zaterdag deelnamen aan de baanwedstrijd in Papendrecht! In maart had het bij de openingswedstrijd daar met lage temperaturen eigenlijk alleen maar gewaaid en geregend, maar nu was het vooral zonnig met af en toe een klein beetje wind en was het in de middag misschien zelfs iets aan de te warme kant. Al zit er ruim 5 maanden tussen die twee wedstrijden, ook dan geldt blijkbaar dat na regen zonneschijn komt...


Voor de meesten was het de eerste wedstrijd na de zomervakantie. Dat betekende in een aantal gevallen dat benen, armen of conditie nog in een opstartmodus zaten, maar in veel gevallen waren de prestaties al net zo zonnig als het weer. En dat bleef zelfs zo toen het tijdschema wat in de war raakte en verschillende atleten met twee onderdelen tegelijk bezig waren. Dat leidde niet alleen tot veelvuldig heen-en-weer-geloop maar ook tot schoenenwissels die soms sneller gingen dan de bandenwissels tijdens Formule 1-races!


De puike prestaties van Mies, Jet, Simon, Livia, Vita, Lieke, Julia, Rivka, Veri, Hend, Jeroen, Esther, Edith, Hélène, Arna, Paul, Huib en Jeroen leverden verschillende (evenaringen van) PR’s op, een aantal ereplaatsen en ook nog clubrecords van Edith (bij het kogelstoten), Esther (op de 400 meter) en Huib (op de 3000 meter). Tot slot ook een bedankje aan Miriam die bereid was om als jurylid een bijdrage te leveren aan deze geslaagde dag!


Heb je zin om volgende keer ook eens mee te doen, meld je dan vooral aan als er een uitnodiging in je mailbox verschijnt (en begin bijvoorbeeld bij de komende clubkampioenschappen)!


Met vriendelijke groet,
Jeroen Vreugdenhil


Sfeerimpressie:

Lees meer berichten