Nieuwsbericht

12-05-2015

Try-out MiniTriathlon - 30-06-2015

Altijd al aan een triathlon mee willen doen en durfde of kon je vorig jaar niet, maar wil je het dit jaar alsnog proberen? Of was je er toen wel al bij en smaakte het eigenlijk naar meer?


Let op! Alleen voor leden!


Dit zijn je kans, de juiste gelegenheid, het ideale tijdstip en de perfecte omgeving om deel te nemen! Voor de gevorderde triatleet een prima trainingsrondje en voor alle andere atleten een goede alternatieve training.Op dinsdagavond 30 juni organiseren we de tweede Try-out Mini-Triathlon voor alle leden van Statina!


Locatie: recreatieterrein De Meent in BeusichemDeze triathlon bestaat uit ongeveer 250 meter zwemmen, 10 kilometer fietsen en 3 kilometer hardlopen. Er is gekozen voor deze afstanden om het voor iedereen mogelijk te maken mee te doen. Je hoeft geen racefiets te hebben (mag wel), ook een gewone stadsfiets voldoet. We maken er een gezellige happening van onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’.


De details van deze triathlon zijn hier te vinden.Noteer in ieder geval in je agenda: dinsdagavond 30 juni - triathlon op de Meent - zwemkleding, fiets en loopschoenen meenemen!


André van IJzendoorn en Paul Koedam

Lees meer berichten