Nieuwsbericht

07-01-2015

Uitslagen en foto's Meentcross - 04-01-2015

Het heeft wegens andere drukke bezigheden iets langer geduurd dan gebruikelijk, maar de uitslagen van de Meentcross van zondag 4 januari 2015 staan online en je vindt ze op deze pagina van onze website!


Liep mee en won!
Er viel zondag, op basis van verloting op startnummer, door de deelnemers aan de 3, 6 en 9 kilometer twee keer een Iriver On personal trainer ter waarde van 199 euro te winnen! Dit betreft een innovatief apparaat dat via bluetooth (draadloos) contact heeft met je smartphone, zodat je tijdens het sporten muziek kunt luisteren en kunt telefoneren en waarbij direct je hartslag wordt gemeten middels een gratis te downloaden app van Iriver On!


De gelukkige winnaars zijn Joan de Vor uit Culemborg (M-9 km) en Suzanne Severens uit Meteren (V-3 km). De prijzen worden opgestuurd, van harte gefeliciteerd!Foto's
Het was, net als vorig jaar, een prachtige zonnige ochtend en het deelnemers-/neemstersaantal was met 186 (vorig jaar 159) opnieuw een record! De sneeuw van vorige week en de regen van gisteren maakten het parcours drassiger dan ooit en daardoor loodzwaar, maar dat hoort bij een cross, toch?Van een aantal mensen weet ik dat ze voor het eerst bij een dergelijk evenement aan de start stonden en daar neem ik graag mijn petje (lees: muts) voor af: Gefeliciteerd met jullie prestaties!Voor alle 610 door ondergetekende gemaakte foto’s ga je naar deze website! Wil je van een foto het (onverkleinde) origineel openen en opslaan op je apparaat, dan moet je er gewoon eventjes op klikken...Ook van John van der Meer ontvingen we een aantal foto’s, die vind je hier, dank je wel John!


Sta je er niet of niet zo goed op? Kom dan net als ik naar de Culemborg City Run van maandag 6 april 2015, dan wagen we nog een poging... De voorinschrijving van deze gezellige loop door het centrum van Culemborg is al geopend!Namens de organisatie bedankt voor je deelname en heel graag tot ziens!


Hartelijke groeten,
Jeroen Gutte
Lees meer berichten