Nieuwsbericht

19-12-2014

Win een Iriver On personal trainer! - 04-01-2015

Zin in erwtensoep of gewoon goede voornemens? Kom dan op zondag 4 januari aanstaande naar recreatieterrein De Meent in Beusichem voor atletiekvereniging Statina’s jaarlijkse Meentcross! Het parcours van deze crossloop voert de deelnemers over grasvelden, heuveltjes, een zandstrand en een paar (kleine) droogstaande greppeltjes.


Om 11.45 uur klinkt het startschot van de 1,5 kilometer voor jeugd tot en met 12 jaar, om klokslag 12.00 uur gevolgd door oudere jeugd en volwassenen die voor 3, 6 of 9 kilometer kunnen kiezen. Voor de liefhebbers: Je tijd wordt geregistreerd en op de website van Statina gepubliceerd. Een lekkere kop erwtensoep na afloop is voor deelnemers bij de prijs inbegrepen!


Loop mee en win!

Er valt dit keer door (bijna) iedereen iets te winnen! Iriver On verloot namelijk direct na de loop onder de deelnemers aan de 3, 6 en 9 kilometer niet één maar twee keer een Iriver On personal trainer ter waarde van 199 euro! Een innovatief apparaat dat via bluetooth (draadloos) contact heeft met je smartphone, zodat je tijdens het sporten muziek kunt luisteren en kunt telefoneren en waarbij direct je hartslag wordt gemeten middels een gratis te downloaden app van Iriver On!Deelnemen kost slechts € 3,00 per persoon per afstand en inschrijven kun je je ter plaatse vanaf 10.30 uur. Ook kun je je, het levert je een korting van 50 cent op het inschrijfgeld op, vooraf aanmelden via ons digitale inschrijfformulier. Bij voorinschrijven ligt je startnummer op 4 januari vanaf 10.30 uur voor je klaar, het inschrijfgeld kun je bij het afhalen ervan uitsluitend contant (en het liefst gepast) voldoen.


Graag tot ziens op De Meent op zondag 4 januari 2015!


Met vriendelijke groet,
Wedstrijdcommissie atletiekvereniging Statina
wedstrijdcommissie@statina.nl
Lees meer berichten