Nieuwsbericht

16-02-2009

Laatste indoorwedstrijd jeugd Statina

Afgelopen zaterdag, tijdens een indoorwedstrijd in Dordrecht, de laatste van het seizoen, hebben Simon van der Bas en Anke Veluwenkamp van atletiekvereniging Statina brons behaald op de driekamp, die voor beide leden van de Culemborgse vereniging bestond uit 60 meter sprinten, hoogspringen en kogelstoten.

Anke wist daarnaast op het onderdeel hoogspringen in een zinderende wedstrijd het clubrecord van 1.30 m met een prachtige sprong van 1.36 m te overtreffen. Het oude record stond sinds februari 2005 op naam van Isabel van Oorschot, Anke kwam naar Dordrecht met een persoonlijk record van 1.20 m.

Andere atleten en atletes van Statina, die niet in de prijzen vielen, maar wel verschillende persoonlijke records wisten te verbreken, waren Ruurd Veluwenkamp, Niels Rijswijk, Sam de Kater, Frans Westerman, Veri Gutte, Charlotte Stikkelbroeck, Kim Witziers, Ruby den Besten, Kaoutar Ramdani, Idse ten Brinke en Vera Gommans. De eerste buitenwedstrijd waar de jeugd van Statina aan deel zal gaan nemen wordt gehouden op zaterdag 28 maart aanstaande in Papendrecht.

Filmpje!Het originele bestand (58 MB, dus met een veel betere beeldkwaliteit) kun je tot ongeveer half maart downloaden door hier met rechts te klikken, en dan te kiezen voor 'Doel opslaan als'.

De bijgewerkte ranglijsten van Statina vind je hier.

De volledige uitslag vind je hier.Lees meer berichten