Nieuwsbericht

18-12-2014

Nieuwe sponsor: Run Fit

Wij zijn enorm verheugd: Run Fit wordt vanaf 1 januari een belangrijke sponsor voor Statina! Voor een eerste kennismaking zijn Tijmen en Bertram op 4 januari aanwezig tijdens de Meentcross. Gedurende de rest van het jaar zullen jullie ze ook regelmatig tegenkomen op de baan, met als klap op de vuurpijl op 1 november de Run Fit Vallende Bladerenloop! Ik ken Run Fit als een zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf en ben dan ook erg blij met deze versterking van de groep sponsoren.


Met sportieve groet,
Rob Jodies
Co÷rdinator sponsoring


Over Run Fit:Het team van Run Fit adviseert op basis van een fysiotherapeutische en sport-podologische achtergrond welke hardloopschoen het meest geschikt voor je is.


Motto: Hardlopen gaat pas goed met de juiste schoen aan je voet!


Bij Run Fit wordt gebruik gemaakt van de laatste technologie van LFT (Last Foot Technology). Zij maken een uitgebreide analyse van het looppatroon en de voetafwikkeling met behulp van een drukmeetplaat en video-opnamen.


Aan de hand van de resultaten kunnen zij je de juiste loopschoenen adviseren. Je zult zien: Hardlopen op een passende schoen is een stuk makkelijker en leuker! De analyse is gratis bij aanschaf van hardloopschoenen. Run Fit beschikt over een uitgebreide collectie schoenen en accessoires. Zij werken alleen op afspraak, omdat de loper centraal staat en daar nemen zij graag de tijd voor.In 2015 zal Run Fit op verschillende avonden bij Statina aanwezig zijn, voor loopanalyses en het beantwoorden van vragen over schoenen en hardloopblessures. Hou de site van Statina in de gaten en doe er je voordeel mee!


Voor meer informatie of een afspraak:
Run Fit
Steenweg 65a
4181 AK Waardenburg


Telefoonnummer: 0637004667
E-maladres: info@run-fit.nl
Website: www.run-fit.nlLees meer berichten