Nieuwsbericht

30-11-2014

Werpgroep klaar voor de winter

De werpgroep van atletiekvereniging Statina bestaat uit negen jongens en meiden in de leeftijd van elf tot en met twintig jaar. De wekelijkse werptraining vindt plaats op zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00/11.30 uur en de train(st)ers zijn Tessa Molenaar, Esther Elie, Yoram Meijaard en Jeroen Gutte. In de lente/zomer wordt op de baan getraind en in de herfst/winter in de zaal. Tijdens de training komen, uiteraard naast allerlei oefeningen om sterker, leniger en sneller te worden, de onderdelen kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen aan bod.


De meeste leden en ledinnen van de werpgroep nemen tijdens wedstrijden vaak succesvol deel aan werponderdelen en hierbij sneuvelen regelmatig persoonlijke records en clubrecords!
Om de herfst- en wintertrainingen in de zaal aantrekkelijker, veiliger en gevarieerder te laten zijn is recent een vangnet van vijf bij zeven meter aangeschaft, zodat ook binnen kan worden discusgeworpen. Afgelopen zaterdag is hier voor het eerst en met veel succes en plezier gebruik van gemaakt!
Ben je junior D of ouder en lijkt het je leuk om aan de werptrainingen deel te nemen, neem dan voor meer informatie, voorwaarden, kosten en eventueel een proeftraining contact op met Jeroen Gutte!
Lees meer berichten