Nieuwsbericht

28-08-2014

Sponsor of fiets mee: Zuiderzee Klassieker

Op 27 september 2014 fiets ik mee met de door de Maag Lever Darm Stichting georganiseerde Zuiderzee Klassieker. Dit is niet alleen een prachtige tocht om te fietsen, maar vooral een sportief evenement voor een heel belangrijk doel, namelijk geld ophalen voor de strijd tegen darmkanker.


Een vreselijke ziekte waar helaas ook clubgenoot Jelte Jan Bakker ernstig door is getroffen. Op het moment dat ik dit schrijf ziet het er naar uit dat hij deze strijd gaat verliezen.Jaarlijks wordt bij meer dan 13.000 mensen darmkanker ontdekt, dat zijn 35 mensen per dag. Daarmee is darmkanker de op één na meest voorkomende vorm van kanker in ons land. Elke dag overlijden 13 mensen aan darmkanker, en dat terwijl het wel één van de best behandelbare vormen van kanker is, als je er in een vroeg stadium bij bent. De Maag Lever Darm Stichting gaat samen met artsen en onderzoekers de strijd aan tegen darmkanker. En daar is geld voor nodig, veel geld!


Daarvoor ga ik graag op de pedalen staan en ik heb me aangesloten bij het ‘Team Jelte Jan Bakker’, een team dat bestaat uit familieleden, vrienden en vriendinnen van Jelte Jan, die zelf overigens volledig achter dit initiatief staat.Uiteraard heb ik jullie hulp nodig. Sponsoren jullie mijn deelname?


Ga naar mijn persoonlijke actiepagina op de website van de Zuiderzee Klassieker en klik rechts op ‘doneren’. Zo gebeurd en echt de moeite waard!


Alle andere bijzonderheden over het doel van de Maag Lever Darm Stichting vind je hier.


Ik kan me voorstellen dat je ook belangstelling hebt om mee te fietsen. Je kunt je via deze pagina nog bij het team aansluiten!


Bedankt alvast en als je me wilt aanmoedigen op 27 september in Almere: Ik zie je!


Groet,
André van IJzendoornLees meer berichten