Nieuwsbericht

27-05-2014

Try-out MiniTriathlon - 01-07-2014

Altijd al aan een triathlon mee willen doen? Wel aan gedacht maar nooit de stap durven zetten? Wel willen, maar altijd wel een reden hebben om ’t toch maar niet te doen? Geen tijd om te trainen, zwemmen lukt me toch niet, ik heb geen goeie fiets, te grote afstanden…


Let op! Alleen voor leden!


Dit zijn je kans, de juiste gelegenheid, het ideale tijdstip en de perfecte omgeving om deel te nemen aan je eerste triathlon. Voor de gevorderde triatleet een prima trainingsrondje en voor alle andere atleten een goede alternatieve training.Op dinsdagavond 1 juli organiseren we een mini-triathlon voor alle leden van Statina.


Locatie: recreatieterrein De Meent in BeusichemDeze triathlon bestaat uit ongeveer 250 meter zwemmen, 10 kilometer fietsen en 3 kilometer hardlopen. Er is gekozen voor deze afstanden om het voor iedereen mogelijk te maken mee te kunnen doen. Je hoeft geen racefiets te hebben (mag wel), ook een gewone stadsfiets voldoet. We maken er een gezellige happening van onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’.


De details van deze triathlon zijn binnenkort op deze website te lezen.Noteer in ieder geval in je agenda: dinsdagavond 1 juli - triathlon op de Meent – zwemkleding, fiets en loopschoenen meenemen!


André van IJzendoorn en Paul KoedamLees meer berichten