Nieuwsbericht

07-05-2014

Roparun 2014

Roparun: Marc Laeven gaat van Hamburg naar Rotterdam lopen voor goede doel (in estafetteloop)Na vroeger veel gesport te hebben, en daarna een lange tijd vrijwel niets aan sport te hebben gedaan, ben ik vanaf 2010 gaan hardlopen. Gestart met toewerken naar een 10 km loop, is de afstand gestaag gegroeid via 15 km, 10 mijl en halve marathon naar de eerste marathon in 2012. Voor de gezelligheid én om aan snelheid te winnen ben ik ook gaan trainen bij Statina.
In april van dit jaar heb ik mijn vierde marathon gelopen; de tijden werden tot nu toe steeds sneller, maar gelet op het ouder worden kan daar een eind aan komen…
Daarmee komt de tijd om te denken aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden in meedoen aan de Roparun (pinksteren 2014), met het team van Waterschap Rivierenland (“de waterlopers”). Dit is een estafetteloop van Parijs - of in mijn geval Hamburg - naar Rotterdam, waarbij door sponsoring geld bijeen wordt gebracht voor projecten ter ondersteuning van mensen met kanker. Mocht je net als ik een bijdrage willen leveren aan meer onderzoek naar kanker: dat kan door geld te doneren. Dat kan via onderstaande link:


http://www.dewaterlopers.nl


Klik op “doneer hier”  en je komt vanzelf op de website van de Roparun. Doneren kan op naam van het hele team (team 242) of op mijn naam. Bij voorbaat dank voor een eventuele bijdrage.


 


Ik zie persoonlijk erg uit naar het pinksterweekend: zowel vanwege het sportieve element, de teamgeest als de bijdrage die we hiermee aan een goed doel geven.


Met vriendelijke groet,


Marc Laeven  
Lees meer berichten