Nieuwsbericht

27-01-2014

Inschrijving Culemborg City Run geopend!

Op tweede paasdag, maandag 21 april aanstaande, organiseert atletiekvereniging Statina de Transfer Solutions Culemborg City Run, een hardloopevenement waarvan het parcours de mooiste plekjes van het oude stadscentrum van Culemborg en een stukje dijk met zicht op de prachtige uiterwaarden langs de rivier de Lek bevat, met de Markt als start- en finishpunt en het historische stadhuis als hoofdkwartier voor inschrijven, omkleden en een versnapering.


Op het programma staan een kidsrun over 1 kilometer (6-9 jaar), een jeugdloop van 3 kilometer (10-12 en 13-15 jaar) en prestatielopen over 5 (14 jaar en ouder) en 10 kilometer (16 jaar en ouder).


Ingrediënten zoals een prijsuitreiking voor alle afstanden, een gezamenlijke warming-up voor de jeugd, een omroeper, waterpost, voldoende gratis parkeergelegenheid, gezellige muziek en honderden enthousiaste sport(st)ers zoals JIJ maken dit hardloopfeest compleet!


Inschrijven kun je je ter plaatse tot een half uur voor aanvang van de start maar ook MET INGANG VAN NU met korting via deze informatie- en inschrijfpagina!

Lees meer berichten