Nieuwsbericht

13-01-2014

Bostraining Amerongen - 04-01-2014

De altijd gastvrije specialisatietrainers Thom Snijders en Michiel Boonstra ontvingen op zaterdag 4 januari jongstleden in de bossen bij Amerongen (een groot deel van) de sprint-/spronggroep en de werpgroep in hun keuken voor een pittige bostraining.

Het voorgerecht betrof een warming-up met inlopen en een snufje rekken en strekken. Voor het hoofdgerecht gebruikten zij ingrediënten als loopscholing, oefeningen met zware ballen, sprintjes naar beneden en sprintjes naar boven en allerlei soorten sprongen, uiteraard ook bergopwaarts…

Nadat dit alles wat gezakt was werd nog even afgesloten met een overheerlijk loopje over een parcours van ongeveer 600 meter, waarbij de door de atleten en atletes zelf vooraf geschatte tijd zo dicht mogelijk moest worden benaderd. Met dit laatste onderdeel kon een gratis toetje worden gewonnen, Niels Boonstra was met een afwijking van slechts 3 seconden de grote winnaar!

En dan het toetje… Ja, het toetje… Wie ‘A’(merongen) zegt, moet ook ‘B’(erghuis) zeggen, dus een bezoekje aan het lokale pannenkoekenrestaurant mocht niet worden overgeslagen.

Het was een leuke ochtend/middag Thom en Michiel! Bedankt!

Hartelijke groeten,
Jeroen Gutte

Filmpje:Lees meer berichten