Nieuwsbericht

23-12-2013

Indoorgeweld!

Het indoorseizoen van 2013/2014 komt, of beter gezegd kwam, wat langzaam op gang. Natalie Puper en Jamie Verweij beten op 26 oktober in Dordrecht succesvol het spits af, daarvan deden we hier al kort verslag.

Vervolgens was het op 9 november in Utrecht opnieuw dit duo dat zich in de zaal liet zien. Trainster Nelleke was er ook en die liet zich niet zien maar wel horen! :-) Diverse persoonlijke records en clubrecords sneuvelden dankzij haar enthousiaste aanmoedigingen…En toen bleef het een tijdje stil op de indoorbanen… Tot vorig weekend!

Op zaterdag 14 december namen Livia Gutte en Lieke Vreugdenhil deel in Zoetermeer. Van Lieke hebben we helaas geen filmpje maar zij ging naar huis met drie mooie persoonlijke records! Hoe het Livia verging kun je hier bekijken:Nog een mooie foto van Livia (gemaakt door Ed Turk):Lieke op de sprint……en tijdens het kogelstoten!Een ander deel van de wedstrijdjeugd ging op zaterdag 14 december naar Wageningen. Daar kon aan een meerkampwedstrijd worden deelgenomen met onder andere hordenlopen en hoogspringen. Hier heb ik tot nog toe geen foto’s of filmpjes van gezien, dus die moet ik jullie helaas onthouden. Ook het door twee deelneemsters beloofde verslag ontbreekt, misschien dat dat nog komt? Wat ik zeker niet onvermeld wil laten: Meike van Kranenburg scoorde met vier persoonlijke records een mooie bronzen plak!

Hend de Jager dan. In z’n eentje reisde hij op vrijdagavond 20 december af naar Utrecht voor de sprinttweekamp (50 en 60 meter) en het hinkstapverspringen. Op de 50 meter sprint verbeterde hij zijn persoonlijke record (6.78 sec) en op het hinkstapverspringen evenaarde hij zijn outdoorrecord (11.29 m), maar omdat hij dit onderdeel nog nooit in de zaal had gedaan was het toch een beetje een persoonlijk record. De 60 meter stond als laatste onderdeel op het programma en dat hinkstapverspringen hakt er qua belasting van je spieren dan toch wel in, geen derde persoonlijk record dus maar wel een nette tijd onder de 8 seconden (7.97 sec).

De volgende dag, zaterdag 21 december, nam Natalie Puper deel aan een indoorwedstrijd in Zoetermeer. Ze kwam in actie op de sprintdriekamp (40, 50 en 60 meter) en het verspringen en dat verliep, je gaat er bij Natalie haast aan wennen, niet zonder succes! Kijk zelf maar…Mooie sprint- en finishfoto…

Natalie zorgde voor een prachtige afsluiting van 2013 en de volgende indoorwedstrijden dienen zich al weer aan. Op zaterdag 11 januari 2014 staat voor een vijftal junioren/senioren/masters ‘Dordrecht’ weer op het programma en op zondag 12 januari reist een elftal pupillen en junioren D/C naar Utrecht. Het weekend daarna volgen de NK’s voor junioren D en C in Apeldoorn, spannend!

Fijne dagen allemaal!

Hartelijke groeten,
Jeroen GutteLees meer berichten