Nieuwsbericht

01-10-2013

Uitslagen en records clubkampioenschap

Afgelopen zaterdag nam een gezellige club atleten en atletes deel aan ons 27ste jaarlijkse clubkampioenschap. Voor de pupillen stond een driekamp op het programma en de junioren, senioren en masters werkten een vierkamp af. Daarnaast kon nog worden deelgenomen aan langere loopnummers als 600, 1000 en 3000 meter en werd de dag afgesloten met de inmiddels legendarische 4 x 400 meter estafette voor fun- en wedstrijdteams.

Langdurige zonnige perioden met heel af en toe een wolkje wisselden elkaar af en het waaide soms behoorlijk hard, maar het bleef gelukkig droog en dat leverde een flink aantal mooie atletiekprestaties op.

Maar liefst 4 baan- en 10 clubrecords en veel persoonlijke records sneuvelden en de dag werd afgesloten met een officiŽle prijsuitreiking.

- Uitslagen: hier
- Clubrecords/ranglijsten Statina: hier
- Baanrecords (nieuw = geel gearceerd): hier

Het komende jaar mogen de onderstaande leden zich clubkampioen noemen:
Tieme Giesbers, Livia Gutte, Jasper Bloks, Pelle Beurskens, Celeste Jellema, Eirik Kersten, Luka Snoek, Lieke Vreugdenhil, Bart van Kranenburg, Jesse Reijngoud, Hein Overkamp, Ilse Verweij de Geus, Teun van der Meer, Meike van Kranenburg, Jeffrey Bekker, Franca Poort, Natalie Puper, Lex Favrin, Lucy van Berkel, Ruben Stittelaar, Nick Gieltjes, Tessa Molenaar, Hend de Jager, Mariska Vergeer, Joan Naus, Michiel Boonstra, Sandra Wormgoor en Nancy den Besten

Foto's volgen later deze week...

Hartelijke groeten,
Jeroen GutteLees meer berichten