Nieuwsbericht

04-09-2013

We zijn weer begonnen! - 03-09-2013

Na een heerlijk warme zomervakantie, waarin wel getraind werd maar op veel minder grote schaal dan gebruikelijk, startten vanavond de reguliere atletiektrainingen voor de jeugd van Statina weer.

Dankzij de inzet van veel vrijwillig(st)ers is het ook dit jaar weer gelukt om een op maat gemaakt trainingsrooster in elkaar te zetten en alle jeugdleden per geboortejaar in een groep in te delen. Een belangrijk onderdeel van het jeugdbeleid van Statina is het hanteren van een maximale groepsgrootte, dit om de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen en elk kind de persoonlijke aandacht te kunnen geven die het verdient. Helaas ontstaan hierdoor voor sommige geboortejaren weleens wachtlijsten.

Door (assistent)train(st)ers en trainingsgroepen zo efficiënt mogelijk op elkaar af te stemmen borrelde tot ieders grote vreugde in de tweede helft van de zomervakantie de mogelijkheid op om ruim 30 wachtlijstkinderen uit te kunnen nodigen voor 3 weken gratis en vrijblijvend proeftrainen... Ik hoop dat zij een leuke tijd bij Statina tegemoet gaan!

Via deze weg wil ik de jeugd(assistent)train(st)ers van onze gezellige vereniging een groot compliment geven voor de manier waarop zij vandaag al die kinderen en ouders met al hun vragen en opmerkingen hebben verwelkomd en op weg hebben geholpen. De start van dit nieuwe atletiekschooljaar verliep nagenoeg vlekkeloos en de sfeer zat er al meteen goed in!

Het eerste doel waar door onze jeugdgroepen naartoe gewerkt zal worden is het clubkampioenschap van zaterdag 28 september aanstaande... Hoe zat het ook alweer met zo’n startblok? Heb ik de speer goed vast of moet ie andersom? Ben ik eigenlijk al ingeschreven?

Dit kan trouwens uiterlijk tot en met 20 september via deze pagina, vergeet het niet...

Kortom: We zijn weer begonnen! Voor iedereen een heel plezierig atletiekseizoen gewenst!

Met vriendelijke groet,
Jeroen Gutte
jeugdcoördinator atletiekvereniging Statina

Een kleine impressie van het eerste trainingsuur van vanavond:Lees meer berichten