Nieuwsbericht

01-07-2013

Utregse Meidenloop (1) - 30-06-2013

Nee, we zouden niet meer meedoen aan de Utregse Meidenloop, veel te druk. Totdat bleek dat Irene's dochter zich had ingeschreven voor de 10km en Ardi en Hannie mee hadden gedaan aan een loterij voor een gratis startnummer. Hannie won dat startnummer, jammer voor Ardi die haar had getipt. Deze 3 dames togen naar Utrecht.
Door een met roze versierde Zadelstraat wandelden we naar de start op het Lepelenburg. Roze was Utrecht nog van de roze zaterdag de dag ervoor. Dat was ook de reden om de meidenloop te verzetten naar de zondagmiddag i.p.v de zaterdagavond.Het parcours was eveneens aangepast. Geen start op het domplein, maar nu op de Maliesingel nabij het Lepelenburg.
De meidenloop doet zijn best om het evenement, met allerlei aanpassingen, in goede banen te leiden en dat valt niet mee. Het was druk op het parcours. Zodanig dat er opstoppingen ontstonden en deelnemers aan de wandel moesten... De startvakken ten spijt. Aan het plezier doet dit alles geen afbreuk. Dankzij de zondag waren er hordes enthousiaste supporters op de been. Wij hadden een supporter die speciaal op de fiets vanuit Culemborg was gekomen (oud Statina lid Herre Kampen). De temperaturen deden hun best en zo werd het een zonnige en warme meidenloop. Bij de ouder/kind loop deed o.a. een meergeneratie familie mee waarvan de (over)grootmoeder 81 jaar was en dus meeliep. We hebben nog een hele loopbaan voor ons liggen....
Ardi staat in de uitslagen als snelste Culemborgse dame/5km ;-)


Hannie van Donselaar

De netto tijden van de 5 km
Ardi Coenen - 31.17
Hannie van Donselaar - 34.11
Irene Kampen-Kocken - 32.05Lees meer berichten