Nieuwsbericht

17-06-2013

Seniorencompetitiewedstrijden 2+3 - 02/16-06-2013

De dames en heren senioren van Statina werkten op 2 juni in Spijkenisse hun tweede en op 16 juni in Reeuwijk hun derde competitiewedstrijd van het seizoen af en dat verliep, zoals op basis van de resultaten van de eerste wedstrijd verwacht, helemaal prima!

De tweede wedstrijd leverde (naast mooie persoonlijke records) vier clubrecords op en in de eigen poule een vijfde plaats voor de dames en een negende plaats voor de heren. De derde wedstrijd resulteerde (naast mooie persoonlijke records) in drie clubrecords en in de eigen poule een zevende plaats voor de dames en een achtste plaats voor de heren.

Landelijk eindigden de dames na drie wedstrijden op de drieŽntwintigste plaats (van vijfenzestig ploegen) en de heren op de achtenveertigste (van drieŽnzeventig ploegen). Dat is heel netjes als je bedenkt dat het bij Statina om ploegen met vrij veel jonge deelneemsters/-nemers gaat die nog lang niet op hun hoogste niveau presteren en daarnaast ook nog een aantal debuterende leden bevatte!

Een woord van dank voor de ploegleider (Marc Lommert) is hier wel op zijn plaats, met name vanwege het drie keer op de been en zo goed mogelijk ingedeeld krijgen van de twee teams!

Van beide wedstrijden is een kort filmpje gemaakt, zie hieronder...

Hartelijke groeten,
Jeroen Gutte

Competitiewedstrijd 2 (Spijkenisse Ė 2 juni 2013):


Competitiewedstrijd 3 (Reeuwijk Ė 16 juni 2013):Lees meer berichten