Nieuwsbericht

09-10-2012

Statina steunt Jeugdsportfonds

Op zondag 20 maart 2011 zamelden we geld in voor een goed doel. Van het inschrijfgeld van elke deelnemer/-neemster aan de RegioBank Statinaloop legden we een euro opzij ten behoeve van het Jeugdsportfonds, en dit leverde een totaalbedrag van 238 euro op. Het Jeugdsportfonds ondersteunt kinderen van ouders die het financieel wat moeilijker hebben dan gemiddeld, bijvoorbeeld door het lidmaatschap van een sportvereniging of sportattributen zoals voetbalschoenen of een hockeystick te betalen.

Voor Statina was het een wens dat onze bijdrage specifiek aan Culemborgse kinderen zou worden besteed, maar het Jeugdsportfonds was hier tot vorige week nog niet actief. Op woensdag 3 oktober jl. is de gemeente Culemborg door middel van ondertekening van een contract de verbintenis met het Jeugdsportfonds aangegaan en kon Statina de cheque (afgerond naar boven tot 250 euro) officieel, in het bijzijn van enkele jeugdleden en hun trainsters, aan wethouder Roeland Geertzen overhandigen.

Het was eigenlijk de bedoeling dat André van IJzendoorn, destijds de initiatiefnemer vanuit Statina, deze handeling zou verrichten, maar die was op die dag en tijd helaas verhinderd...Voor meer info verwijzen wij je naar www.jeugdsportfonds.nlLees meer berichten