Nieuwsbericht

05-10-2012

Foto's clubkampioenschap - 29-09-2012

Nadat de laatste medaille van de prijsuitreiking is omgehangen beginnen voor mij de clubkampioenschappen pas echt. Dankzij de combinatie van moderne technologie en Jaap Glavimans staan de uitslagen al voor ik mijn fiets in de schuur heb gezet in mijn mailbox, en kan ik op zaterdagavond aan de slag met het verwerken ervan voor de ranglijsten, clubrecords en baanrecords... Elke geleverde prestatie, het waren er 368 dit keer, wordt nauwkeurig geanalyseerd: Komt deze wel of niet in aanmerking voor een plaatsje in de inmiddels legendarische eregalerijen? Is deze snelle sprinttijd of enorme vertesprong een baanrecord, clubrecord of ‘slechts’ goed genoeg voor de top 10 aller tijden?

Tijdens het updaten van allerlei cijfertjespagina’s op de website druppelen op zondag de eerste door Meike Jodies en Vera Gommans gemaakte foto’s binnen en kan het persbericht de deur uit. Dat laatste moet uiterlijk zondagavond gebeuren, anders ben je te laat voor de eerstvolgende edities van de lokale/regionale kranten. Hulde aan de redactie van de Culemborgse Courant, die er afgelopen woensdag een halve pagina voor reserveerde, dat is nog eens eer hebben van je werk! Later in de week ontvang ik de foto’s van Frank Spruit op 2 CD-tjes, eerder heb ik gelukkig al een gaatje gevonden om die van mezelf te sorteren en selecteren (lees: veel weggooien).

Goed, de foto’s dus... Het zijn er 932 en je vindt ze hier!

Nog even over www.mijnalbum.nl: Voor de originelen moet je even een account aanmaken, maar dat is wel gratis, simpel en zeker de moeite waard!

Voor mij zit het er weer op, nu mogen jullie aan de slag, ik hoop dat je jezelf minstens één keer terug kunt vinden.

Veel kijkplezier, ook namens Meike, Vera en Frank!

Hartelijke groeten,
Jeroen GutteLees meer berichten