Nieuwsbericht

02-10-2012

Trainingsweekend groep 10/MiLa-groep 2012

Op vrijdag 21 september was het weer zover: Groep 10 en leden van de MiLa-groep gingen voor de 2e achtereenvolgende keer op weg naar de Ardennen voor een trainingsstage en een weekendje gezelligheid. De omgeving, camping en blokhutten van vorig jaar waren zo goed bevallen dat weer naar dezelfde plek werd afgereisd. Nadat iedereen was gearriveerd was het tijd voor een drankje en sterke verhalen en uiteraard mocht een spelletje ‘weerwolven’ niet ontbreken.

De volgende ochtend werd na een stevig ontbijt in de bossen nabij de camping een zware training afgewerkt. Interval, kracht en estafettes zorgden ervoor dat iedereen zich daarna hongerig op de lunch stortte.Op het middagprogramma stond een slordige 25 kilometer off-road mountainbiken. Het is erg leuk om snoeihard na beneden te rijden, naar boven klimmen is dan weer even andere koek.

Na het mountainbiken kwamen we moe maar voldaan op de camping aan en werd het natuurlijk tijd om de skottelbraai aan te zetten en een welverdiende maaltijd te verorberen. Met een kampvuur, gitaar en de nodige gezelligheid is het die zaterdagavond/-nacht nog lang onrustig gebleven in Bergueme...Op zondagochtend stond een loopprogramma van Siebe op de planning dus iedereen was al weer vroeg uit de veren. Doordat het de vorige avond toch wel erg laat was geworden viel dat voor sommigen niet mee.Na de lunch was er voor de echte bikkels nog een buikspieruurtje van Marijn, maar de meesten kozen er toch voor om de blokhutjes op te ruimen en schoon te maken... Want: We moesten er alweer bijna vandoor.

Het weekend vloog om. Via een tussenstop in het schilderachtige dorpje La Roche waar we, dankzij Paul die van de zomer de Eekaapoel won en het gewonnen geld speciaal hiervoor had bewaard, nog een lekker ijsje hebben gegeten, reden we terug naar Nederland.

Het hele weekend hebben we heerlijk weer gehad dus was het ook erg confronterend om ‘s avonds rond een uurtje of 8 in de stromende regen Culemborg binnen te rijden.

Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en voor volgend jaar staat er zeker weer een trainingsweekend op de planning!

Groeten,
Marijn, Siebe en VincentLees meer berichten