Nieuwsbericht

25-06-2012

Alles onder één dak! - 23-06-2012

Afgelopen zaterdag hebben atleten, train(st)ers en ouders al ons materiaal van de oude naar de nieuwe materiaalberging verhuisd! Kapot en versleten materiaal is weggegooid.

Voor zover dat kon is alles in een stelling gezet (zie foto), voor de rest van het materiaal (zoals kogels, disci en speren) is Bram Gieltjes (de vader van Nick) hard aan het werk om mooie ruimtebesparende en stevige opbergmogelijkheden te creëren. Voor wedstrijdmateriaal wordt nog een af te sluiten ruimte gemaakt.Het oogt nu dus nog een beetje rommelig (maar al veel minder rommelig dan de oude berging oogde!), maar er zit schot in en je hoeft nu niet meer naar de oude berging te lopen voor je spullen. Ook handig, met name straks in de herfst en winter: Er is licht!

Daarnaast is alles ook weer eens geteld. Het is verbazingwekkend dat binnen een jaar na de vorige telling toch best veel materiaal is verdwenen. Hier moeten we met z'n allen echt veel alerter op zijn, ook op beschadiging en de manier waarop we spullen opruimen. Bekeken gaat worden wat nodig is om de voorraad weer op peil te krijgen.

Vanaf nu verwacht het bestuur van (assistent)train(st)ers en atleten/atletes dat materiaal wordt teruggeplaatst waar het vandaan is gekomen en dat defecten/beschadigingen worden gemeld bij het bestuur, zodat reparatie/vervanging plaats kan vinden. Het is helemaal niet erg dat iets, bij normaal gebruik, stuk gaat, dat hoort er nu eenmaal bij wanneer je er intensief gebruik van maakt.

Het bestuur vindt dat Fred Voordouw en zijn (klus)team (Jaap Glavimans, Henro de Witt, de vader van Glenn Wolswijk en ongetwijfeld nog wat mensen) een groot compliment verdienen voor wat er nu staat, wat dus alleen nog maar mooier zal worden omdat Bram Gieltjes nog druk bezig is.

Bedankt mannen, echt heel erg goed gedaan!Lees meer berichten