Nieuwsbericht

31-05-2012

Train(st)ers bijgeschoold - 26-05-2012

Op zaterdag 26 mei namen zeven train(st)ers van Statina, aangevuld met twee train(st)ers van Astylos uit Tiel en één trainer van Hellas uit Utrecht, op en rond onze eigen atletiekbaan deel aan een bijscholing 'sprint', georganiseerd door de Atletiekunie en verzorgd door docent Jos Goudsmit.

Het initiatief voor het naar Culemborg halen van deze bijscholing lag bij Michiel Boonstra, jeugdtrainer bij Astylos en zelf actief lid bij Statina.

Het ruim drie uur durende programma begon met een deel theorie (presentatie met foto's en filmpjes) in het clubhuis, gevolgd door een praktijkgedeelte buiten op de atletiekbaan, waarbij de train(st)ers elkaar in groepjes opdrachten gaven en de docent de uitvoering daarvan van commentaar en nuttige tips voorzag.

Het was een leerzame en gezellige middag, waarna de deelnemers/-neemsters vol trots een officieel certificaat in ontvangst mochten nemen.

Van Statina (Culemborg) namen deel: Nelleke Koppelaar, Jeannette Benistant, Gerard Smit, Luuk Verdonk, Vincent Roke, Jeroen Gutte en Thom Snijders
Van Astylos (Tiel) namen deel: Ineke Burger en Michiel Boonstra
Van Hellas (Utrecht) nam deel: Ger Verweg

Hieronder een korte impressie:Lees meer berichten