Nieuwsbericht

08-04-2012

Atverni Open - 11-03-2012

Op zaterdag 11 maart moest een aantal leden van Statina vroeg hun bed uit, want ze hadden een indoorwedstrijd in Utrecht. Deelnemers/-neemsters die de Statina-eer verdedigden waren: Vera, Jamie, Veri, Jeffrey, Julie, Julia, Meike, Ruurd, Koen, Rico, Bart, Tein, Nick en ik.

De dag begon al leuk, want er was wat misgegaan met het tijdschema, maar toen dat allemaal was opgelost en iedereen de juiste tijden had kon een mooie dag beginnen. Als eerste gingen de jongsten aan de slag en later op de dag de ouderen.

Toen iedereen al lang een aantal onderdelen had gedaan kwam ook Nick even langs, maar die ging nadat hij 4 keer had gestoten al weer weg, maar hij stootte daarbij wel goed. Ook Frans, Jeroen en nog wat ander trainers en supporters waren er bij, supergezellig en handig natuurlijk.

De atleten hebben goed hun best gedaan, ondanks dat het hoog -en verspringen bij sommigen wel een uur uitliep. Zo sprong Jeffrey 1.65 m (!), dat is een nieuw clubrecord, en Julia werd 3e op het verspringen.

Verder is door de andere atleten natuurlijk ook goed gelopen, gestoten en gesprongen. Er zijn veel PRís verbeterd, wat natuurlijk al een hele prestatie is.

Met andere woorden: Een zeer geslaagde dag, en op naar de volgende wedstrijd! Bij deze de uitslagen.

AnkeLees meer berichten