Nieuwsbericht

28-03-2012

Foto's RegioBank Culemborg City Run online!

Vanuit verschillende hoeken hebben wij de beschikking gekregen over foto’s van de RegioBank Culemborg City Run van afgelopen zondag, en niet zo weinig ook, het zijn er maar liefst 612...

Bij veel hardloopevenementen moet je betalen voor foto’s, maar daar houden we bij Statina niet van. De foto’s die je straks gaat bekijken zijn gewoon te downloaden, ook in een hoge resolutie.

Laten we beginnen met John Verhagen van Verhagen Media. John is naast rallyfotograaf ook bekend als ‘huisfotograaf’ van zowel Culemborg Blues als van C.V.V. Vriendenschaar. Zijn eerste hardloopevenement, dus even onwennig, maar uiteindelijk toch prima gelukt!

Daarnaast kregen we foto’s van onze eigen Nynke Altenburg, die hiermee een beetje in de voetsporen van haar vader Jouke treedt, die in het verleden vaak als fotograaf bij onze evenementen te vinden is geweest. Nynke gaat na haar eindexamen een fotografie-opleiding volgen, waarvoor ze al aangenomen is. Zeer talentvol, die komt er wel!

Dick Boland vervolgens, de vriend van onze vrijwillig(st)erscoördinatrice Sandra Wormgoor. Hij stuurde er ons maar een paar, maar wel foto’s die zeer de moeite van het bekijken waard zijn.

En dan ondergetekende, inmiddels niet meer met mijn huis-, tuin- en keukencameraatje, maar nog wel wat onwennig met instellingen enzo... Ik maak er gewoon altijd zo veel mogelijk (717 dit keer), dan hou je altijd wel een paar (424) mooie over... ;-)

Alle links op een rij:
John Verhagen: 92 foto’s
Nynke Altenburg: 89 foto’s
Dick Boland: 7 foto’s
Jeroen Gutte: 424 foto’s

Nog even over www.mijnalbum.nl: Voor de originelen (hoge resolutie voor mooie afdrukken) moet je eventjes een account aanmaken, maar dat is wel gratis, simpel en zeker de moeite waard!

Veel fotobekijkplezier!

Hartelijke groeten,
Jeroen GutteLees meer berichten