Nieuwsbericht

08-03-2012

Masterscompetitie nu ook voor dames!

Vorig jaar, tijdens de baanwedstrijd op 28 mei, gooiden Frans de Laat en Fred Voordouw een balletje op: Zij deden met veel succes mee met de masterscompetie, of dat ook niet iets voor ons was?

Er zijn genoeg dames masters lid van Statina, maar zij houden zich alleen bezig met lopen. Nu en dan wordt er tijdens een interne wedstrijd met een speer gegooid of een poging tot verspringen gedaan. Erg leuk natuurlijk, maar zonder begeleiding en training leidt dit niet tot grote hoogtes/vertes.

Begin dit jaar was het dan zover, na wat mailtjes over en weer kwam een groep dames bijeen (gezellig tijdens een informeel etentje, aangeboden door de heren masters!) en werden de eerste afspraken gemaakt.

Nu zijn we dan echt begonnen, en dat moet ook want de eerste wedstrijd is al op 15 april. We worden in ons enthousiasme gelukkig gesteund en geholpen door goede trainers en coaches.Er zijn krachttrainingen en sprinttrainingen, looptrainingen worden speciaal voor ons aangepast, en zelfs hoog- en verspringtrainingen.
En wat blijkt? Niet alleen is het superleuk om te doen, maar er zijn ook vele talenten die ineens op komen borrelen.Wij willen natuurlijk alvast onze speciale trainers bedanken voor hun extra tijd. We hopen dat we jullie trots kunnen maken!

We kunnen altijd nog meer dames masters gebruiken, niet alleen voor de gezelligheid, maar ook vanwege eventuele blessures is het fijn om voldoende masters in de groep te hebben.

Aanmelden kun je je bij Esther Elie!Lees meer berichten