Nieuwsbericht

06-02-2012

Update 09-02-2012 00.45 uur: Trainingen deze week?

Update 09-02-2012 00.45 uur: Er is vandaag (donderdag) geen training voor de groepen 0 t/m 5. Voor de groepen 6 t/m 8 geldt het zogenaamde 'vakantierooster', dat wil zeggen dat zij die heel erg graag willen trainen welkom zijn bij de training van groep 9 (van 20.00 tot 21.00/21.15 uur). Groep 9 traint dus, net als de loopgroepen. Volgende week is alles weer als vanouds, met dank voor jullie begrip!

Update 07-02-2012 00.30 uur: De training van de woensdagochtendloopgroep gaat gewoon door (deze werd in het oorspronkelijke bericht niet genoemd, waarvoor excuses)!

Update 06-02-2012 17.20 uur: De trainingen van groep 9 gaan dinsdag en donderdag gewoon door!

Oorspronkelijk bericht:

De rayonhoofden van atletiekvereniging Statina zijn vanavond bij elkaar geweest, en hebben besloten dat er aanstaande dinsdag (07-02-2012) geen training is voor de groepen 1 t/m 8.

De atletiekbaan is bedekt onder een dikke laag sneeuw, en de temperatuur (overdag wordt het –6 en ‘s nachts –14) werkt ook niet echt mee.

Voor de loopgroepen A, B en C geldt dat er wel training is, maar buiten het terrein, op de fietspaden in de wijk (wel verzamelen bij de baan). Heb je een fluorescerend/reflecterend hesje, trek deze dan aan!

Afhankelijk van de loopervaringen op dinsdagavond zal de loopgroep van de woensdagavond wel of niet gaan trainen. Hierover berichten wij je via deze website, uiterlijk dinsdagavond laat. Trainer Jac gaat daarnaast proberen de woensdagavondleden per mail op de hoogte te houden.

Voor groep 9 wordt nog contact gezocht met één van de trainers (nog niet gelukt).

Of het bovenstaande ook voor aanstaande donderdag (09-02-2012) geldt, de kans daarop is overigens groot, wordt uitsluitend via deze website gecommuniceerd, waarschijnlijk woensdagavond laat.

Omdat mogelijk niet iedereen op tijd zijn/haar mail leest en/of dit bericht ziet, wil ik je vragen om leden die je morgen of dinsdag ‘spreekt’ over het bovenstaande te informeren, alvast bedankt!

Graag wil ik hen die echt niet stil kunnen blijven zitten er tenslotte nog even op wijzen dat de verlichte ijsbaan van Schaats- en skatevereniging Lek en Linge op doordeweekse avonden vanaf 19.00 uur geopend is. Voor 2 euro mag je er gebruik van maken, en er worden ook warme dranken en andere lekkernijen verkocht. Zie www.ssvlekenlinge.nl voor meer informatie.

Neem bij twijfel of met vragen gerust even contact met mij, een ander bestuurslid of je train(st)er op!

Met vriendelijke groet,
Jeroen Gutte
jeugdcoördinator atletiekvereniging StatinaLees meer berichten