Nieuwsbericht

03-12-2011

Statina zoekt een combinatiefunctionaris!

Een combinatiefunctionaris is een initiatief van de landelijke overheid. In Culemborg wordt dit onder andere ingezet voor:


  • het uitbreiden van het naschoolse sportaanbod
  • het versterken van sportverenigingen
  • het stimuleren van dagelijks sport- en beweegaanbod
  • het bevorderen dat de jeugd tot 18 jaar vertrouwd raakt met sport

Statina heeft de keuze gemaakt om in samenwerking met de gemeente een combinatiefunctionaris in te zetten voor de atletieksport.

Een combinatiefunctionaris is een enthousiaste sportieve man of vrouw die een impuls kan geven aan de atletieksport binnen Culemborg in het algemeen en aan de kwaliteit van de atletieksport vanuit en binnen Statina in het bijzonder. Hij/zij dient een ambassadeur/ambassadrice te zijn voor de atletieksport binnen Culemborg. De combinatiefunctionaris verricht 7,5 uur per week activiteiten voor zowel de Brede school Culemborg als voor de atletiekvereniging Statina.

Voor de naschoolse activiteiten Brede school verzorg je onder andere een aantal cursusblokken van 7 weken. Het uiteindelijke pakket van activiteiten dat voor atletiekvereniging Statina wordt uitgevoerd, wordt in overleg met het bestuur van Statina vastgesteld.

Kortom, een uitdagende sportieve functie met een maatschappelijk belang. Herken je jezelf en spreekt de uitdaging je aan, lees dan de volledige vacaturetekst en reageer!Lees meer berichten