Nieuwsbericht

31-10-2011

The Spirit lives on

Vijfhonderdeenentwintig kilometer hardlopen van romantisch Parijs naar veilige marathonthuishaven Rotterdam. Tijdens het pinksterweekend van 26 t/m 28 mei 2012 ga ik samen met het team ‘The Spirit Lives On’ meedoen aan de Roparun.
Het doel van de Roparun en van het team ‘The Spirit Lives On’ is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ondersteuning van projecten die het leven van terminale kankerpatiënten zo aangenaam mogelijk proberen te maken. De stichting Roparun ondersteunt projecten van verschillende ziekenhuizen zoals de Daniel den Hoed Kliniek, het Emma kinderziekenhuis en andere ziekenhuizen in Nederland en Frankrijk. Ook krijgen diverse verpleeghuizen ondersteuning en wordt het opzetten van hospices ondersteund. Dit onder het motto:

‘Trachten leven toe te voegen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’

Het team ‘The Spirit Lives On’ verbindt ons, als personen met totaal verschillende achtergronden en leeftijden, niet gebonden aan een bedrijf, aan het goede doel.

Daarvoor ben ik op zoek naar sponsors. Wilt u mij en het team ‘The Spirit Lives On’ sponsoren, dan verwijs ik u graag naar het onderstaande bankrekeningnummer:
1491.78.476 t.n.v. ‘The Spirit Lives On’ te Rotterdam

Danielle Schouw
www.thespiritliveson.nl
Lees meer berichten