Nieuwsbericht

24-09-2011

Nieuwbouw gestart! - 15-09-2011

Voor wie het nog niet gemerkt heeft: De al eerder aangekondigde verbouwing is vorige week begonnen, en hoe!

Door een samenloop van omstandigheden is de eerste periode behoorlijk chaotisch verlopen. De werkzaamheden voor de waterberging liepen vertraging op doordat bij het leggen van het diepriool een gasleiding gevonden werd die niemand daar had verwacht (!). Die moest eerst even omgelegd worden. Tegelijkertijd wilde de aannemer voor onze nieuwbouw de bouwplaats gereed maken en de fundering uitgraven. Alsof dat niet genoeg was heeft het aanhoudende slechte weer het parkeerterrein omgetoverd in een grote modderpoel. Er was haast geen doorkomen aan. En het was ook nog eens verwarrend dat de toegang tot het atletiekterrein continu verplaatst werd.

Gelukkig lijkt nu een periode van relatieve rust aan te breken. De waterberging is nagenoeg klaar. Het diepriool ligt in de grond. Stratenmakers zijn bezig met de bekleding van de straat. Het parkeerterrein is bijna ontdaan van alle bouwmaterialen. De drukte verplaatst zich nu naar onze nieuwbouw. Donderdag 15 september zijn de heiwerkzaamheden begonnen. Daarna zullen langzaam de contouren van de nieuwe berging zichtbaar worden.Op de achtergrond is de Commissie Nieuwbouw zich al aan het orienteren op de periode na de oplevering. Allerlei zaken moeten na oplevering nog worden gedaan: Installatiewerk, inruimen van de berging, enz...

Ongetwijfeld zullen we op termijn nog hulp nodig hebben. Op het moment dat dat zo is melden we ons. Be prepared!

In de tussentijd gaan we zorgen dat de nieuwbouw verder gaat zonder dat jullie te veel hinder ondervinden en dus gewoon kunnen blijven sporten en gebruik kunnen maken van het clubhuis.

Met sportieve groet,
Fred Voordouw
voorzitterLees meer berichten