Nieuwsbericht

23-05-2011

Tijdschema Statina Baanwedstrijd - 28-05-2011

Op zaterdag 28 mei aanstaande is het zover, dan staat de Statina Baanwedstrijd op het programma, en het belooft weer een leuke dag te gaan worden!

Klik hier voor:

- het tijdschema per leeftijdscategorie
- het tijdschema per onderdeel

Startnummers
- Leden van Statina kunnen hun startnummer tussen 09.30 en 10.30 uur bij Thamar Gutte in het clubhuis afhalen. Kom je na 10.30 uur, dan ligt je startnummer klaar bij de bar en/of op een tafel in het clubhuis (gelieve de stapel netjes te houden!).
- Ploegleid(st)ers van gastverenigingen kunnen voor startnummers van hun leden terecht bij het wedstrijdsecretariaat.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking (alleen voor pupillen) vindt zo snel mogelijk na het laatste pupillenonderdeel (vangt aan om 12.50 uur) plaats. Hou er daarbij wel rekening mee dat de mensen van het wedstrijdsecretariaat wat tijd nodig hebben om de laatste uitslagen te verwerken en alle prestatiekaarten uit te printen.

En verder...
- De parkeerplaats bij de baan wordt gedeeltelijk gebruikt voor werkzaamheden, wij verzoeken iedereen uit Culemborg en omgeving zo veel mogelijk op de fiets te komen.
- Honden zijn op het terrein niet toegestaan.

Check dit bericht later deze week nog eens voor eventuele aanvullende opmerkingen. Heb je nog vragen, stuur dan even een mailtje naar wedstrijdcommissie@statina.nl.

De Commissie Wedstrijden wenst iedereen een plezierige en succesvolle wedstrijd toe!Lees meer berichten