Nieuwsbericht

23-03-2011

Foto's RegioBank Statinaloop online! - 23-03-2011

Vanuit verschillende hoeken hebben wij de beschikking gekregen over foto’s van de RegioBank Statinaloop van afgelopen zondag, en niet heel weinig ook, het zijn er zeker meer dan 1000...

Laten we beginnen met Wim de Bruijne. Wim is sportfotograaf, dus dan heb je het over zeer mooie foto’s. Een aantal van zijn foto’s mogen we, in een lagere resolutie dan het origineel, vrij gebruiken. De overige foto’s, die je tegen betaling kunt downloaden en/of af kunt laten drukken (ook op bijvoorbeeld een mok of kussensloop), vind je op zijn site, waarop je kunt zoeken op afstand en startnummer (en die vind je terug in de uitslagenlijst). Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar (met en zonder kader), en het zou me verbazen wanneer niet iedereen minstens één keer terug te vinden is.

Daarnaast kregen we foto’s op stick van onze eigen Jan van Kooij. Jan heeft wat foto’s gemaakt bij de start, en is daarna het parcours onveilig gaan maken, wat ook een aantal prachtige kiekjes heeft opgeleverd.

En dan ondergetekende, met mijn huis-, tuin- en keukencameraatje. Maar liefst 450 foto’s maakte ik, waarvan ik er slechts 42 nèt goed genoeg vond voor publicatie...

Het wachten is nu nog op de foto’s van Erwin Leermakers, die zijn nieuwe camera aan het uittesten was, en wellicht ook nog wat mooie foto’s heeft voor jullie. Die volgen later deze week.

Alle links op een rij:
Wim de Bruijne: gratis foto’s
Wim de Bruijne: foto’s tegen betaling (maar echt de moeite waard!)
Jan van Kooij: gratis foto’s
Jeroen Gutte: gratis foto’s

Nog even over www.mijnalbum.nl: Voor de originelen (veel groter en mooier) moet je helaas een account aanmaken, maar dat is wel gratis, simpel en zeker de moeite waard!

Veel fotobekijkplezier!

Hartelijke groeten,
Jeroen GutteLees meer berichten