Nieuwsbericht

13-03-2011

Aanstaande zondag: RegioBank Statinaloop!

Zoals enkele weken geleden al in diverse media werd aangekondigd, organiseert atletiekvereniging Statina uit Culemborg aanstaande zondag de vernieuwde RegioBank Statinaloop.

De voorinschrijvingen uit de gehele regio stromen sinds een paar weken in grote getale binnen, maar op de dag zelf inschrijven is natuurlijk ook nog mogelijk, de organisatie verwacht dat het een gezellige en succesvolle happening gaat worden. De Commissie Wedstrijden van Statina, Healthcenter Culemborg en hoofdsponsor RegioBank (vestiging Culemborg) zijn er in ieder geval klaar voor!

Enkele highlights, die bij zullen dragen aan het verwachte succes, zijn natuurlijk het voor iedereen toegankelijke programma, het autovrije en snelle parcours, de door medewerk(st)ers van Healthcenter Culemborg gegeven gezamenlijke warming-ups, de goede omkleed-, douche- en cateringfaciliteiten, de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid, de verzorgingsposten, kilometeraanduiding en EHBO’ers onderweg, en het aan de loop gekoppelde goede doel, namelijk het Jeugdsportfonds.

Meer informatie vindt u links van dit artikel in de 'Agenda'. Namens atletiekvereniging Statina en hoofdsponsor RegioBank graag tot ziens op zondag 20 maart aanstaande bij Healthcenter Culemborg!Lees meer berichten