Nieuwsbericht

14-02-2011

Jelmer 1e in finale 1K Runaway! - 13-02-2011

In het voorprogramma van het NK Indoor voor senioren is op zondag 14 februari in Apeldoorn de finale van de 1K Runaway gehouden.

Jelmer van der Linden is daar in de leeftijdscategorie jongens van 12 en 13 jaar op een grandioze 1e plaats gee´ndigd, met een persoonlijk record en clubrecord bij de jongens junioren C van 2.50.04 op de 1000 meter. Het oude record liep Jelmer vorig jaar tijdens dezelfde finale, waar hij nog 9e werd in 3.04.34. Wat een verbetering van zijn oude tijd!

Meteen na de start ontstond wat duw- en trekwerk, waardoor Jelmer niet meteen in een goede positie liep, maar al gauw nam hij de kop over, om die vervolgens tot de eindstreep niet meer af te staan.Hieronder vind je een filmpje van de hele race. Op de achtergrond hoor je trainer Gerard Smit en vader Ron van der Linden, die zo enthousiast aan het aanmoedigen zijn, dat ze af en toe vergeten te filmen... ;-)Meer indoorsuccessen van afgelopen weekend (Dordrecht, Apeldoorn en Utrecht) volgen later deze week...Lees meer berichten