Nieuwsbericht

01-02-2011

Vrijwillig(st)ers in het Mexicaanse zonnetje gezet

Op zaterdag 29 januari jl. zijn zo'n 45 vaste vrijwillig(st)ers in het Mexicaanse zonnetje gezet. Buiten het clubhuis was het ijzig koud, maar binnen scheen de zon en was het warm en gezellig.

Het feest begon met een gezonde borrel van o.a. jus d'orange, en om een uur of zes dekte cateraar Joop Vernooij van Eerlijk & Heerlijk een koud/warm buffet met Spaans/Mexicaanse lekkernijen zoals chili con carne, paellasalade, versgebakken brood, tortillachips en gehaktbroodjes.

Het feest was een 'dank-je-wel' naar alle mensen die zich afgelopen jaar structureel hebben ingezet voor de club, want zonder deze leden is er geen training, wordt er niet gejureerd, zijn er geen lange afstandwedstrijden, is er geen website, zijn de wc's niet schoon en is de kantine gesloten. Allemaal essentiŰle zaken om een sportclub te laten draaien.

Naast lekker eten waren er nog twee sjoelbakken opgesteld voor de fanatieke stenenschuivers onder ons (Jeroen, waar was je?) en kon iedereen eens met een andere vrijwillig(st)er praten over andere dingen dan zijn of haar vrijwilligerstaken.

Al met al een zeer geslaagd feest, waar ook wij als co÷rdinatoren veel van hebben genoten. Kijk maar op onderstaande video hoe het eraan toe ging (met dank aan filmsters Lucy en Ruby en maker Vincent)!

Sandra Wormgoor en Annemieke Los
Vrijwillig(st)ersco÷rdinatorenLees meer berichten