Nieuwsbericht

12-12-2010

Indoorwedstrijd Utrecht - 12-12-2010

De aandachtige lezer zal in het vorige bericht gemerkt hebben dat de schrijver dezes niet geheel tevreden was over zijn kogelprestatie. In de algehele neerslachtigheid die daarop volgde, vergat hij zelfs te vermelden dat de behaalde afstand wel een halrecord was bij AV Ilion. Het zij dus nogmaals vermeld, dat zowel Fenne Wouters als Frans de Laat vanaf heden onlosmakelijk verbonden zijn aan de indoorhal in Zoetermeer!

Met een teveel aan adrenaline en een flinke dosis prestatiedrang ben ik zondag dan maar weer naar Utreg getogen om daar in de prachtige Galgenwaardhal revanche op mezelf te nemen.

Er was weer prachtige sport te zien, goede prestaties (een A-junior van Hellas sprong zowaar 7.19 meter ver) en een heel plezierige en overzichtelijke sfeer.

Bij het kogelen werd ik ingedeeld bij de masters >50. Ik weet niet of jullie je kunnen voorstellen hoe het is om al deze jonkies te zien stranden bij ongeveer 9.00 meter, en dan zelf 4 meter verder te stoten :-) :-) :-)

De eerste 2 stoten waren van vergelijkbare kwaliteit als de slechtste in Zoetermeer, 3 keer niks dus. Daarna kwam de stootarm op een prettige wijze op gang, met 4 stoten boven de 13 meter en een beste stoot van 13.52 meter. Hiermee lig ik weer goed op schema, en kan ik weer thuis komen.

Deze keer een iets korter stukje, maar desalniettemin toch met sportieve groet,
Frans de Laat

P.S. Op naar de volgende indoorwedstrijd, begin 2011. Ik hoop dat er steeds meer atleten mee zullen gaan!Lees meer berichten