Nieuwsbericht

03-10-2010

Leden Commissie Wedstrijden gezocht!

De Commissie Wedstrijden heeft afscheid genomen van Hans Verdonk als actief commissielid. Op dit moment bestaat de commissie nog uit 3 leden: Patricia Glavimans, Erwin Leermakers en mijzelf.

Dit is niet voldoende om het wedstrijdschema dat we hebben voor het komende jaar overeind te houden. De commissie is naarstig op zoek naar nieuwe leden!

Bij deze doen we dan ook een oproep! Wil je eens achter de schermen werken aan de organisatie van de wedstrijden? Dan is dit daarvoor het moment!

Wij hebben nog minstens 2 actieve leden nodig.

Voor de goede orde: De verwachte tijdsbesteding/werkzaamheden zijn als volgt:
- Vergaderen: 1x per 4 - 6 weken, frequentie verhoogt iets op het moment dat een wedstrijd dichterbij komt (afgelopen jaar hebben we tussen augustus en mei 11 x vergaderd)
- Aanwezigheid op de wedstrijddagen: 6 x per jaar, variŽrend van een paar uur (Meentcross, Vallende Bladerenloop, Rondeelloop) tot een dag (Baanwedstrijd, Statinaloop, Clubkampioenschappen)
- Verder zal er opvolging moeten worden gegeven aan de verschillende acties/scenario's die er bestaan voor de wedstrijden. Ook dit neemt wat tijd in beslag. Zeker voor de Statinaloop moet er veel werk verzet worden. Dat is dan ook onze grootste wedstrijd...

De tijd dringt, aangezien we zeer binnenkort moeten gaan beginnen met de voorbereidingen van de Statinaloop van maart 2011... Met de juiste versterking gaat dit lukken!

Ik hoop op een aantal positieve reacties! Het werk in de commissie is boeiend en afwisselend, echter niet geheel vrijblijvend.

Reacties kunnen gestuurd worden naar wilbertsmorenburg@gmail.com. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Namens de Commissie Wedstrijden,
Wilbert SmorenburgLees meer berichten