Nieuwsbericht

17-08-2010

Succesvolle start jeugdseizoen - 17-08-2010

Na een zomerstop van 7 weken startten afgelopen week de atletiektrainingen voor de jeugd van Statina weer.

Dankzij de inzet van veel vrijwillig(st)ers is het ook dit jaar weer gelukt om een op maat gemaakt trainingsrooster in elkaar te zetten, en alle jeugdleden per geboortejaar in een groep in te delen. Door train(st)ers en trainingsgroepen zo efficient mogelijk op elkaar af te stemmen, ontstond zelfs de mogelijkheid om zo'n 40 nieuwe kinderen, die op een wachtlijst stonden, uit te nodigen voor 3 weken gratis en vrijblijvend proeftrainen.

Tegen het einde van dit jaar hoopt de 24-jarige vereniging, sinds 2007 trainend op een schitterende atletiekbaan op Sportpark Terweijde, haar 450e lid te mogen verwelkomen. Een belangrijk onderdeel van het jeugdbeleid van Statina is het hanteren van een maximale groepsgrootte van 20 kinderen, om zo de kwaliteit van de trainingen te kunnen waarborgen, en elk kind de persoonlijke aandacht te kunnen geven die het verdient. Helaas ontstaan hierdoor voor sommige geboortejaren weleens wachtlijsten.

Voor kinderen uit een paar jaargangen is echter nog wel een aantal plaatsen beschikbaar, dus ben je geboren in 2002, 1997 of 1995, en lijkt atletiek jou een leuke sport, surf dan snel naar www.statina.nl om meer informatie te vergaren, en je eventueel aan te melden voor een aantal proeftrainingen!Lees meer berichten