Nieuwsbericht

24-05-2010

Tijdschema Statina Baanwedstrijd - 29-05-2010

Op zaterdag 29 mei aanstaande is het zover, dan staat de Statina Baanwedstrijd op het programma, en het belooft weer een leuke dag te gaan worden!

Klik hier voor:

- het tijdschema per leeftijdscategorie

- het tijdschema per onderdeel

Startnummers
- Leden van Statina kunnen hun startnummer tussen 09.30 en 10.30 uur in het clubhuis afhalen bij Thamar Gutte. Kom je na 10.30 uur, dan ligt je startnummer klaar bij de bar en/of op een tafel in het clubhuis (gelieve de stapel netjes te houden!).
- Ploegleid(st)ers van gastverenigingen kunnen voor startnummers van hun leden terecht bij het wedstrijdsecretariaat (bij binnenkomst het geel geverfde gebouw links).

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking (alleen voor pupillen) vindt zo snel mogelijk na het laatste pupillenonderdeel (vangt aan om 14.45 uur) plaats. Hou er daarbij wel rekening mee dat de mensen van het wedstrijdsecretariaat wat tijd nodig hebben om de laatste uitslagen te verwerken en alle prestatiekaarten uit te printen.

En verder...
- Honden zijn op het terrein niet toegestaan.
- De afslag Culemborg vanuit Utrecht is deze zaterdag afgesloten. Er is een omleidingsroute ingesteld (één afrit verder nemen (afrit 14 - Beesd) en meteen, maar dan in de andere richting, weer terug de A2 op, dan afrit 13 - Culemborg). Ga dus op tijd van huis, naar schatting veroorzaakt de omleiding zo'n 10 minuten extra reistijd.

Check dit bericht later deze week nog eens voor eventuele aanvullende opmerkingen. Heb je nog vragen, stuur dan even een mailtje naar wedstrijdcommissie@statina.nl.

De Commissie Wedstrijden wenst iedereen een plezierige en succesvolle wedstrijd toe!Lees meer berichten