Nieuwsbericht

06-04-2010

Rivierenland Parkloop - 03-04-2010

Voor de 37e keer organiseerde atletiekvereniging Avantri de Rivierenland Parkloop in Schoonhoven. Het bijzondere van deze loop is dat deze gesponsord wordt door een 'non-profit'-organisatie: het 'Rivierenland Fonds' uit Gorinchem (www.rivierenlandfonds.nl). Dit fonds is maatschappelijk betrokken bij sociale activiteiten in het Rivierenland; sociale initiatieven (o.a. op sportgebied) die de samenleving op lokaal of regionaal gebied kunnen versterken worden door het Fonds aangemoedigd en financieel ondersteund. Zo ook deze loop.

Deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: 10, 5 of 1,5 kilometer. Start en finish vonden tussen de buien door plaats op de atletiekbaan van Avantri, rondes werden gelopen over smalle op- en afgaande paden door een mooi aangelegd park (bovenstaande foto).

Een drietal Statina's, Jan Pannekoek, Gerk van der Have en André van IJzendoorn, schreef in voor de 5 kilometer-loop en presteerde goed:
Jan Pannekoek (1e foto) finishte zelfs als derde in een tijd van 18.41. Gerk van der Have (2e foto) volgde ruim een minuut later in een tijd van 19.51, op de hielen gezeten door André van IJzendoorn (3e foto): 19.54.


André zette met deze tijd in de categorie heren masters 50 t/m 54 jaar een nieuw clubrecord neer in zijn tweede 5 kilometer-loop ooit...

Voor de complete uitslagenlijst:www.avantri.nl.Lees meer berichten