Nieuwsbericht

29-11-2009

Meentcrosstraining - 20-12-2009

Op zondag 3 januari 2010 aanstaande organiseert onze wedstrijdcommissie traditiegetrouw de jaarlijkse Transfer Solutions Meentcross op recreatieterrein De Meent in Beusichem.

Vincent Roke, Yvonne Voordouw, Kitty van Berkel, Lucia van Schaik, Gerard Smit, Jeroen Gutte en wellicht nog een aantal andere (assistent)train(st)ers van Statina verzorgen op zondag 20 december 2009 van 10.00 tot 11.30/12.00 uur een meentcrosstraining, uiteraard ook op recreatieterrein De Meent in Beusichem.

Tijdens deze training maak je, in groepjes en na een gezamenlijke warming-up, kennis met de verschillende uitdagingen van het meentcrossparcours: de heuvels, een greppeltje, het zandstrand, het drassige gras, enz... Van de train(st)ers krijg je te horen hoe je deze hindernissen het best kunt belopen, waarna je het zelf een paar keer, uiteraard in je eigen tempo, mag gaan proberen. Op deze manier hopen wij ervoor te zorgen dat je op 3 januari 2010 goed voorbereid van start zult gaan. Het gaat dus niet om een hele zware training, maar om techniek en tactiek.

Alle leden van de vereniging, dus jong en oud, zijn van harte welkom om aan de meentcrosstraining deel te nemen. Graag vernemen wij uiterlijk donderdag 10 december 2009 via dit contactformulier of je komt.

Het lijkt ons leuk om het jaar 2009 gezamenlijk trainend af te sluiten, dus wij hopen op heel veel aanmeldingen, waarvoor alvast bedankt!Lees meer berichten