Nieuwsbericht

12-10-2009

Wim Hol Memorial - 11-10-2009

Op zondag 11 oktober stond de 'Wim Hol Memorial' in Papendrecht op het programma, een loop over 10 Engelse Mijlen (16090 meter), prima georganiseerd door AV Passaat. De wedstrijd maakt deel uit van het zogenaamde 'Grote Rivieren Loopcircuit', 6 wedstrijden door het hele jaar heen in het Rivierengebied. Bij deelname aan minimaal 4 hiervan wordt de atleet opgenomen in het totaalklassement, en hij/zij krijgt na afloop van het circuit een eindherinnering.

Een wedstrijd staat echter ook op zichzelf, en er wordt dan ook voor elke wedstrijd een apart klassement opgemaakt. De Statinaleden Gerrit Koerting, Gerrit van Mourik en André van IJzendoorn liepen mee onder wisselende weersomstandigheden: Zon, wind en een flinke plensbui halverwege de wedstrijd. Het parcours was echter zo snel dat Gerrit Koerting zijn clubrecord in zijn leeftijdsklasse verbeterde: 1.18.26.Ook de tijden van Gerrit van Mourik (1.20.58) en André van IJzendoorn (1.10.22) mochten er zijn.

Op 24 oktober aanstaande is de laatste loop in 2009 van het circuit, de 'BEVO-loop' te Gorinchem. De hoofdafstand is 10 kilometer voor wedstrijdatleten en recreanten. Meer informatie is te vinden op de website van AV Typhoon.Lees meer berichten